Yvette van Leeuwen

Sinds 2001 ben ik, Yvette van Leeuwen, actief als fysiotherapeut. Ik ben sportief, enthousiast en gemotiveerd in het begeleiden van groepen.

Daarnaast heb ik een opleiding afgerond als voedingsleer en gewichtsconsulent.

Na mijn twee eigen zwangerschappen heb ik de opleidingen gevolgd tot:

– NVFB-ZwangerFit® docente,
– Babymassage, Peutermassage docente (YVLO)
– Peuteryoga en Kleuteryoga docente-
– Bootcamp Trainer (start2move)
– Mindfulness docent

Fanny Rothstein

Ik ben Fanny, fysiotherapeut van beroep en gespecialiseerd in de begeleiding van vrouwen tijdens de zwangerschap. Ook help ik vrouwen die na de zwangerschap bijvoorbeeld last hebben van een diastase, bekken- of rugklachten.

Als persoon ben ik ondernemend van aard en sportief ingesteld. Mijn passie voor sporten en gezond leven deel ik tijdens mijn werk graag.

Ik combineer een persoonlijke aanpak vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut met jarenlange ervaring in het geven van groepslessen. Hierdoor hoop ik zwangere vrouwen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Opleidingen:

– NVFB-ZwangerFit® docente,
– Mindfulness docent
– Yvlo Babymassage  Peutermassage docent
– Inbakeren docent

Inge van de Pavoordt

sinds 1981 ben ik fysiotherapeute waarvan 22 jaar ook als psychsomatische fysiotherapeute te hebben gewerkt.

Ik geef bewegingslessen aan groepen met veel aandacht voor het lichaamsbewustzijn. Waardoor men inzicht krijgt in de relatie tussen lichaam en geest , hoofd en hart. En zo het positieve effect ervaart van dat inzicht.

Opleidingen:

– Fysiotherapie , opleiding Cyriax
– binnen de psychosomatiek, POFA, FLOW, HogeSchool Utrecht ( voorlopers van de master) en Trilemma, Feldenkrais

Alie

Voor sport en bewegen heb ik altijd al een grote passie gehad. Ik ben Alie en 22 jaar. 4 jaar geleden heb ik mijn CIOS diploma behaald en ben nu nog hard aan de studie voor de laatste loodjes van oefentherapie Cesar en fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht. 

Ik geef nu al ruim 2 jaar de bootcamp lessen en de zwangerenfit lessen tussen door. Vind het erg leuk iedereen te enthousiasmeren voor sport en beweging, natuurlijk elk op zijn eigen niveau.

Pien Braams

Ik ben Pien Braams, studente fysiotherapie aan Thim van der Laan. Ik zit in mijn tweede jaar en volg met veel plezier deze studie. Naast studeren doe ik aan hockey en hardlopen.
Samen met Fanny geef ik Zwanger-Fit op dinsdagavond. Ik vind dit erg leuk om te doen, omdat ik graag in beweging ben en zo ook weer nieuwe dingen leer die niet per se aanbod komen tijdens mijn studie.